Påskens sorteringsguide

[sortere-general-page-title ][/sortere-general-page-title] [sortere-general-lead content=P%E5skeliljene%2C%20appelsinskallet%20og%20p%E5skeegget%20%u2013%20hvordan%20var%20det%20jeg%20skulle%20sortere%20det%20igjen%3F%3Cbr%3E] [/sortere-general-lead]

Vi gir deg Påskens sorteringsguide, med 12 ting du ofte sorterer i ferien. Klikk på bildene for å finne svaret på hvordan du sorterer påskeavfallet, og få tips til hvordan du kan gjenbruke ting og redusere avfallet ditt. Er det andre ting du lurer på hvordan du skal sortere? Skriv det inn i søkefeltet øverst på siden.

På jakt etter påskepynt eller påskeaktiviteter? Vi har samlet en rekke ideer til hvordan du kan lage påskepynten selv eller ha aktiviteter med barna gjennom å bruke det du allerede har i påskens sorteringsguide. 

Påskens sorteringsguide fra Sortere. Hvordan sortere tomme påskeegg?
Påskens sorteringsguide gir deg svaret på hvordan du sorterer skismørning
Påskens sorteringsguide. Hvordan sortere et tomt glass med sennep?
I påskens sorteringsguide får du svaret på hvordan du sorterer en tom plastflaske med ketchup.
Hvor kaster man appelsinskall? Det er lurt å vite i påsken.
Ferdig å løse kryssord i påsken? Få svaret på hvordan du sorterer dette i påskens sorteringsguide.
Tomme drikkekartoner må også sorteres, men hvor?
Vafler hører påsken til! Men hva gjør du med et ødelagt vaffeljern? Vi forteller deg hvordan du sorterer et ødelagt vaffeljern!
Gamle påskeliljer som ikke kan reddes? Les påskens sorteringsguide for å finne ut hvordan du kildesorterer den.
Husk å sortere tomme bokser med makrell i tomat riktig!
Etter noen glass vin i påsken sitter du kanskje igjen med en tom pose fra treliteren. I påskens sorteringsguide får du svaret på hvordan du sorterer den riktig.

Psst: uansett om du tilbringer påsken på hytta, i campingvognen eller på et hotell i Norge skal du ha et tilbud om sortering av matavfall og plastemballasje (ny lov fra 1. januar i 2023).

[sortere-general-file-link-list]
[sortere-general-list-link-element url=https%3A//sortere.no/tips/slikgjordudet/ title=Slik%20gj%F8r%20du%20det][/sortere-general-list-link-element] [sortere-general-list-link-element url=https%3A//sortere.no/tips/hvabetyrmerkene/ title=Hva%20betyr%20merkene%20p%E5%20emballasjen%3F][/sortere-general-list-link-element] [sortere-general-list-link-element url=https%3A//sortere.no/baredritei/ title=Det%20m%E5%20du%20nesten%20bare%20drite%20i][/sortere-general-list-link-element]
[/sortere-general-file-link-list]