Sorteringsguider fra Sortere

[sortere-general-page-title title=Sorteringsguider][/sortere-general-page-title] [sortere-general-lead content=Her%20er%20guidene%20som%20hjelper%20deg%20%E5%20kildesortere%20enda%20bedre%20i%20hverdagen.%20N%E5r%20du%20kildesorterer%20bidrar%20du%20til%20%E5%20ta%20vare%20p%E5%20naturen%20og%20naturressursene.] [/sortere-general-lead]
Å kildesortere kan bli utfordrende når emballasjen består av flere materialer.

Slik sorterer du blandingsemballasje

Å kildesortere kan bli utfordrende når emballasjen består av flere materialer. Her finner du tommelfingerregelen og svar på hvordan du sorterer de mest vanligste blandingsemballasjene.

Hvordan sorterer du etter fredagstacoen og lørdagskosen? Helgens sorteringsguide gir deg svarene. 

Kildesortering av tacokrydder, blandingsemballasje som består av metall og plast.

Helgens sorteringsguide

Hvordan sorterer du etter fredagstacoen og lørdagskosen? Helgens sorteringsguide gir deg svarene. Du finner også tips til gjenbruk, reduksjon av avfall – og oppskrift på tacokrydder.

Hvor kaster du batterier?

Er du ikke så nøye på hvor du kaster batteriene? Da kan du i verste fall starte en brann. Men, det er lett å gjøre rett – og koster deg ingenting!

Vi gir deg Påskens Sorteringsguide, med ting du ofte sorterer i ferien.

Påskens sorteringsguide

Påskeegget, makrell-i-tomat boksene og appelsinskallet – hvordan var det jeg skulle sortere det igjen? Vi gir deg Påskens Sorteringsguide, med ting du ofte sorterer i ferien.

Sorteringsguide for 17. mai

Om du har invitert til feiring, eller skal feire hos noen andre, her er guiden som gjør det enkelt å kildesortere og ta vare på ressursene.

Her finner du guiden som gjør høstens kildesortering litt enklere.

Høstens guide til kildesortering

Nedfallsfrukt, malingsspann og grønnsåpeflasken – hvordan sorteres det igjen? Her finner du guiden som gjør høstens kildesortering litt enklere.

Julens Sorteringsguide

Glanset gavepapir, fløtekartongene og en ødelagt lysslenke – hvordan var det jeg skulle sortere det igjen? Vi gir deg Julens Sorteringsguide, med ting du ofte sorterer i desember.