Få hele Norges kildesorteringsguide på egne nettsider

[sortere-general-page-title ][/sortere-general-page-title]
[sortere-general-lead content=Sirkul%E6r%20%F8konomi%20er%20viktig%20for%20alle%20bedrifter%2C%20b%E5de%20gjennom%20mer%20b%E6rekraftig%20bruk%20av%20ressursene%20og%20%E5%20s%F8rge%20for%20at%20avfallet%20blir%20til%20nye%20r%E5varer.%20Og%20forbrukere%2C%20de%20ettersp%F8r%20mer%20veiledning%20for%20%E5%20kunne%20ta%20gode%20valg%20i%20hverdagen.%3Cbr%3E] [/sortere-general-lead]

På Sortere får forbrukere informasjon om hvordan de leverer og håndterer avfall, uansett hvilken kommune de bor i, i tillegg til inspirasjon og tips til hvordan de kan redusere forbruk av ressurser. Denne informasjonen ønsker også bedrifter å kommunisere om til egne kunder, enten fordi det er lovmessige krav om informasjon, bygger opp under strategiske valg eller bidrar til å styrke merkevaren/omdømmet.

Sortere tilbyr derfor en plugin som bedrifter kan ha i egne kanaler, som gjør det enkelt å inspirere og kommunisere til forbrukere. 

Slik setter dere søkefeltet inn på egne hjemmeside

Søkefeltet under er en enkel plugin som kan legges i deres egen kanal, som på hjemmesiden. De som besøker nettsiden kan da raskt og enkelt søke og få svar på hvordan noe skal sorteres. Søkefeltet leder til svar på sortere.no.

Slik vil søkefeltet se ut på deres side:

[sortere-mini-privat-search][/sortere-mini-privat-search]

Slik setter dere søkefeltet inn:

  • Kopier koden under
  • Lim inn koden i deres publiseringsverktøy

<div id=”mini-sortere-private-search”></div> <br /> <script src=”https://sortere.no/sokeminiprivat/JTdCJTIydGl0bGUlMjI6JTIySHZhJTIwdmlsJTIwZHUlMjBzb3J0ZXJlPyUyMiwlMjJwbGFjZWhvbGRlciUyMjolMjJTa3JpdiUyMGlubiUyMGh2YSUyMGR1JTIwdmlsJTIwc29ydGVyZSUyMG9nJTIwdmklMjBmb3J0ZWxsZXIlMjBkZWclMjBodm9yZGFuJTIyJTdE”></script>

Bli offisiell støttespiller
– og få tilpasset søkefelt

Sortere drives av LOOP Stiftelsen for kildesortering og gjenvinning. Vi forvalter nasjonale plattformer for kildesortering, og skaper kommunikasjon og tjenester som gjør det enklere å kaste mindre og sortere mer.

Takket være alle som samarbeider med oss og støtter oss, kan vi fortsette å jobbe for å ta vare på ressursene for dagens og fremtidige generasjoner. Gjennom å støtte LOOPs arbeid engasjerer dere kunder og ansatte til å gjøre en forskjell, og viser at dere er bidrar til å gjøre en forskjell. 

Som offisiell støttespiller til LOOP vil dere få 

  • Tilpasset Sortere-søkefelt, ved for eksempel å spisse teksten mot deres egne produktkategorier
  • Støttespillerbevis til å ha på egne nettsider, for eksempel i sammenheng med Sortere søkefeltet eller informasjonssider om deres bærekraftstiltak
  • Deres logo og firmanavn på LOOPs hjemmeside 
  • Rabatt på LOOPs arrangementer og møterett på årsmøtet

Les mer om hvordan dere kan bli med i LOOP og ta gjerne kontakt med en av oss.

Er det produkter eller søkeord dere savner?

Ta kontakt med oss.

[sortere-general-contact-form ][/sortere-general-contact-form]