Gjør bruktkupp over hele landet

[sortere-general-page-title title=Gj%F8r%20bruktkupp%20over%20hele%20landet][/sortere-general-page-title] [sortere-general-lead content=Mange%20av%20landets%20renovasjonsselskap%20har%20satt%20opp%20bruktbutikker%20eller%20ombruksomr%E5der%20hvor%20du%20kan%20g%E5%20p%E5%20skattejakt%21%20Her%20bugner%20det%20av%20sportsutstyr%2C%20porselensservise%2C%20kvalitetskl%E6r%2C%20leker%20og%20m%F8bler.%20For%20%E5%20nevne%20noe.%20Finn%20din%20n%E6rmeste%20bruktbutikk%20i%20oversikten%20nedenfor.] [/sortere-general-lead]

Arendal

Agder Renovasjon IKS. En bruktbutikk som startet allerede i 2007, og som siden har vokst og blitt større. Butikken har variert tilbud og lave priser.

Agder Renovasjon IKS

Gjenbruksbutikken

Denne gjenbruksbutikken startet allerede i 2007, og har siden vokst og blitt større. Butikken har variert tilbud og lave priser. I butikken finner du det meste som er i god stand i ulike kategorier, som klær, interiør, sportsutstyr, møbler, hageutstyr, bilutstyr, småelektrisk, gamle og nye skatter.

Hvert år er det en svært populær juleåpning med lang kø tidlig på morningen og masse folk fra morgen til kveld. 

Åpningstider: 

Mandag og torsdag:07.30 – 19.00

Tirsdag og onsdag: 07.30 – 17.00

Fredag: 07.30 – 15.30

Brukbar – klær og tekstil

Agder Renovasjon tilbyr nå en ny og fresh bruktbutikk med fokus på klær og tekstiler. En forlengelse av Gjenbruksbutikken på samme område og Arendals eneste butikk viet kun til brukte klær og tekstiler. Her kan alle få kjøpt klær, sko, vesker, tilbehør og tekstiler til en billig penge.

Åpningstider: Mandag, onsdag og torsdag 10.00 – 17.00

Begge butikkene finner du her: Kristian Birkelandstrase 26, 4849 Arendal

Til toppen av siden

Asker

Ombruksbutikker og Ombruksboka

Omigjen ombrukssenter

På Omigjen ombrukssenter finner du 1500 kvm med alt du trenger. Samtidig får du hjelp til å finne et nytt hjem til ting du ikke trenger lenger.

Her finner du alt! Utstyr, leker og klær til barn. Klær og tilbehør til dame og herre. Sport- og fritidsutstyr. Møbler, interiør og tekstiler. Til og med dyreutstyr.

Hos Omigjen kan du også reparere noe ødelagt og kjøpe noe reparert.

Åpningstider finner du på Omigjen sine nettsider.

Adresse: Eternitveien 4, Plan 2, 3470 Slemmestad

Ombruksbutikken Asker

25 års brukterfaring kommer tydelig frem i denne bruktbutikken! Her finner du småmøbler, hage- og utemiljø, interiør, kjøkkenutstyr, malerier, bilder, porselen, glass, smykker, antikviteter, og rariteter. Utvalget følger sesongen så langt som mulig.

Alle varene som selges her hentes fra Yggeset Gjenvinningsstasjon og er grundig rengjort av flotte medarbeidere som er på arbeidstrening.

Åpningstider: Tirsdag, torsdag og lørdag fra 10.00 – 15.00. Avvik i høytider og sommerstengt.

Adresse: Jørgensløkka 66, 1387 Asker

Sætre ombruksbutikk

Her finner du alt fra små møbler, interiør og kunst til glass, nips og naps som kommer inn på Follestad gjenvinningsstasjonen. Følg de gjerne på instagram.

Åpningstider: Sætre ombruksbutikk holder åpent onsdag, torsdag og fredag 10-15.

Adresse: Sætre ombruksbutikk, Åsveien 4, 3475 Sætre 

Ombruksboka

Gratis ombruksbøker plassert rundt i Asker kommune på strender og torg.  Finn deg en bok eller ta med en bok til en venn. Ombruksboka skal fremme ombruk, delingskultur og leseglede i Asker kommune.

Ombruksboka finner du her (åpent hele døgnet):

 • Hvamodden, Nesøya
 • Holmen
 • Hvalstrand
 • Fitznerstranda, Vollen
 • Sjøstrand
 • Borgen Innbyggertorg
 • Asker torg
 • Sætre torg
 • Spikkestad torg

Til toppen av siden

Ombruksbutikken Asker. En bruktbutikk hvor du finner småmøbler, hage- og utemiljø, interiør, kjøkkenutstyr, malerier, bilder, porselen, glass, smykker, antikviteter, og rariteter.

Bergen

Brukttilbud fra BIR

Nyverdi – BIRs ombruksmarked

Hver tirsdag har alle muligheten til å gjøre bærekraftige og billige bruktkupp på Nyverdi – BIRs ombruksmarked i Møllendalsveien.

Her finner du blant annet kjøkkenutstyr, bilder, leker, spill, sportsutstyr, bøker, pyntegjenstander, møbler, verktøy, elektriske artikler og sesongvarer.

Åpningstid: Tirsdager kl. 14–19.

Adresse: Møllendalsveien 40, 5009 Bergen

Brukthallene

På alle BIRs Miljøparker er det ombrukstilbud til innbyggere i kommunene Askøy, Bergen, Bjørnafjorden, Kvam, Osterøy, Samnanger og Vaksdal. På Askøy og i Kvam testes det ut et nytt konsept for brukthallene, der det er ombruksmarkeder som skal gi erfaringer for videreutvikling av ombrukstilbudet i BIR.

Det er gratis å hente med seg ting fra brukthallene. Her kan du finne alt fra møbler, hageutstyr, sportsutstyr og husholdningsartikler til småelektronikk, leker, bøker, DVD/CD, hobbyartikler og pyntegjenstander og nips. Ta en titt når du er innom miljøparken og se om du finner noe du har bruk for (og sett fra deg uskadde ting du ikke trenger lenger, men som andre kan få bruk for)!

Oppdaterte åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmesider

Adresser:

Til toppen av siden

Hver tirsdag har alle muligheten til å gjøre bærekraftige og billige bruktkupp på Nyverdi - BIRs ombruksmarked i Møllendalsveien i Bergen.

Bærum

Arba brukt & litt nytt

Arba er et arbeids- og inkluderingssenter. De selger ting som er levert inn på gjenvinningsstasjoen til bruktpris, og også noe nytt som er laget på arbeidssenter i Bærum. I butikken finner du blant annet små møbler, klær, bilder og interiør, service, glass og keramikk.

Oppdaterte åpningstider finner du på butikkens hjemmesider.

Adresse: Rådhustorget 3, 1337 Sandvika
(i Brambinigården vis a vis Rådhuset).

Andre brukttilbud i Bærum

Til toppen av siden

Arba er et arbeids- og inkluderingssenter. De selger ting som er levert inn på gjenvinningsstasjoen til bruktpris, og også noe nytt som er laget på arbeidssenter i Bærum.

Drammensområdet

På alle gjenvinningsstasjoner i Drammensregionen er det gratis ombrukstilbud til innbyggere og hytteeiere i Drammen, Lier, Modum, Sigdal og Øvre Eiker. Her kan finne alt fra leker, bøker, servise og barnevogner til byggevarer.

Ombrukstorg

På alle gjenvinningsstasjoner i Drammensregionen er det gratis ombrukstilbud til innbyggere og hytteeiere i Drammen, Lier, Modum, Sigdal og Øvre Eiker. Her kan finne alt fra leker, bøker, servise og barnevogner til byggevarer. Tilbudet varierer – her får du oversikt.

Oppdaterte åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmesider.

Adresser:

Lyngås gjenvinningsstasjon (Lier), Lyngåsgata 4, 3408 Tranby

Mile gjenvinningsstasjon, Orkidehøgda 21, 3050 Mjøndalen

Lerpeveien gjenvinningsstasjon (tidligere Lindum), Lerpeveien 155, 3036  Drammen

Nedre Eggedal gjenvinningsstasjon, Eggedalsveien 233, 3358 Nedre Eggedal 

Enger gjenvinningsstasjon i Modum, Flataveien 2, 3340 Åmot

Svelvik gjenvinningsstasjon, Vannverksveien, 3060  Drammen

Til toppen av siden

Elverum

SØIR Ombruk

Søir Ombruk er et gratis tilbud, hvor folk kan komme og levere inn bruksting de ikke har bruk for lenger og hente ut bruksting de kan ha eller har bruk for. Alle kan hente ut bruksting om de bor i området eller ikke. SØIR ønsker å engasjere og inspirere til gjenbruk, dele kunnskap og ha et tilbud som gjør det enklere å ta bærekraftige valg. Hos SØIR Ombruk kan du finne barneleker og -utstyr, blomsterpotter, rammer, hobbymateriell, kunst, kopper og kar, møbler, sport- og fritidsutstyr med mer.

Oppdaterte åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmeside.

Adresse: Hornmoen gjenvinningsstasjon, Langholsvegen 229, 2413 Elverum
I tillegg er det også mindre tilbud på Trysil gjenvinningsstasjon, Vestsidevegen 76, 2420 Trysil og Haugedalen gjenvinningsstasjon, Julussdalsveien 76, 2450 Rena

Til toppen av siden

Søir Ombruk i Elverum er et gratis tilbud, hvor folk kan komme og levere inn bruksting de ikke har bruk for lenger og hente ut bruksting de kan ha eller har bruk for.

Flekkefjord

Momentor Bruktbua

I denne bruktbutikken kan du sikre deg flotte bruktskatter til en rimelig penge. Her finner du alt fra service, glass/stentøy til små møbler, sportsutstyr og leker. Det kommer stadig inn nye varer.

Har du noe du ønsker levere inn? Lever til containere på Erikstemmen eller direkte til bruktbutikken i åpningstidene.

Åpningstider: Mandag-Fredag 09:00-14:00.

Adresse: Svegeskogen 19, 4404 Flekkefjord

Til toppen av siden

Hamar

På Resirkula på Hamar finner du fem konseptbutikker, som setter i stand, rengjør, reparerer og eventuelt redesignerer varer som er levert inn på gjenvinningsstasjonene.

Resirkula

På Resirkula finner du fem konseptbutikker, som setter i stand, rengjør, reparerer og eventuelt redesignerer varer som er levert inn på gjenvinningsstasjonene. I tillegg finner du «billigkroken» Remarked.

 • Grønne saker: grønn livsstilsbutikk, som selger interiør i stilretningen industriell/rokokko, samt grønne planter. 
 • Melkespannet kalkmaling og redesign: En interiørbutikk i stilretningen bonderomantikk og chabby chic. Mange av produktene er redesignet med kalkmaling. Melkespannet selger også kalkmalingsprodukter. 
 • Piruett: En interiørbutikk i stilretning retro og vintage, med møbler, lamper, bilder, smykker, servise etc fra 50, 60 og 70- tallet.
 • Resport og fritid: Sports- og fritidsbutikk som selger sykler, ski, tur og fritidsutstyr. De har også eget sykkelverksted hvor de setter i stand sykler, og hvor du kan levere inn for service.
 • Re:Elektro: Elektronikkbutikk som selger brukt og reparert elektronikk som Pcer. Tver, lydanlegg, forsterkere, kjøkkenmaskiner, lamper. De har også eget verksted hvor alle varer blir testet og eventuelt reparert før salg, og hvor man kan levere inn egne ting til service.
 • ReMarked: «Billigkroken» hvor varer blir solgt til 1, 10 og 25 kr. 

Oppdaterte åpningstider finner du på Resirkula hjemmeside.

Adresse: Holmefaret 16, 2320 Furnes

Til toppen av siden

Haugesund

Affi bruktbutikk

Affi Bruktbutikk holder til i egne lokaler på Årabrot miljøpark og er åpen for alle. Utvalget varierer etter hva som kommer inn til miljøparkene våre. Vi får inn veldig mye fint, og sørger for at det får et nytt liv, i stedet for å kastes.

I bruktbutikken finner du blant annet pyntegjenstander, servise, bøker, barneutstyr, møbler, antikviteter og byggevarer.

Oppdaterte åpningstider finner du på butikkens hjemmesider

Adresse: Jovegen 105, 5514 Haugesund (ca 10 minutter med bil fra Haugesund)

Til toppen av siden

Kristiansand

Blå Kors Gjenbruk Kristiansand

 

I et stort, nyoppusset og hyggelig lokale inne på Mjåvann gjenvinningsstasjon finner du nå kafé, flotte utstillinger, og mange skatter i en bruktbutikk. Varene som selges i bruktbutikken samles inn ved gjenvinningsstasjonene i Sørlandsparken og på Mjåvann.

Oppdaterte åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmeside.

Adresse: Mjåvannsvegen 46, 4628 Kristiansand

Til toppen av siden

I et stort, nyoppusset og hyggelig lokale inne på Mjåvann gjenvinningsstasjon finner du nå kafé, flotte utstillinger, og mange skatter i en fin bruktbutikk.

Levanger og Stjørdal

Bruktbo

I Levanger og Stjørdal finner du Innherred renovasjon sine to bruktbutikker med snille priser. Vareutvalget varierer fra dag til dag, og her kan du gjøre et skikkelig bruktkupp! I butikkene finner du blant annet servise, glass, bestikk, kjøkkenutstyr, leker, barneutstyr, pyntegjenstander, møbler, sesongvarer til jul/påske og litt klær.

Følg butikkene i sosiale medier og gå på skattejakt i butikkene!

Åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmesider: Bruktbo Levanger og Bruktbo Stjørdal.

Adresser:

Til toppen av siden

I Levanger og Stjørdal finner du Innherred renovasjon sine to bruktbutikker, Bruktbo, med snille priser.

Nedre Romerike

I Nittedal og Enebakk er det egne bruktbutikker som er åpne for alle. På ROAFs fem andre gjenvinningsstasjoner,  tilbyr vi gratis ombruk for innbyggerne i Aurskog-Høland, Enebakk, Gjerdrum, Lillestrøm, Lørenskog, Nittedal og Rælingen.

ROAF`s ombrukscontainere og bruktbutikker

I Nittedal og Enebakk er det egne bruktbutikker som er åpne for alle. På ROAFs fem andre gjenvinningsstasjoner,  tilbyr vi gratis ombruk for innbyggerne i Aurskog-Høland, Enebakk, Gjerdrum, Lillestrøm, Lørenskog, Nittedal og Rælingen.

Gratis ombruk er et populært tilbud for innbyggerne. Her kan de levere fine og hele produkter som andre kan ta med seg hjem og ha glede av. I ombrukscontainerne finner du blant annet glass, service, pynt, møbler, verktøy og sportsutstyr.

Se åpningstider på butikkenes hjemmesider: Enebakk og Nittedal. Ombrukscontainerne er åpne i gjenvinningsstasjonens åpningstid.

Adresser:

Bruktbutikker:

Gjenvinningsstasjoner med ombrukscontainere:

Til toppen av siden

Nes

BrukaNes bruktbutikk får varer fra Esval Miljøpark. Varene i butikken kommer fra direktelevering til butikken eller henting hjemme hos innbyggerne.

BrukaNes

På Årnes har vi bruktbutikken BrukaNes. Alle er selvfølgelig velkomne til å handle!

BrukaNes bruktbutikk får varer fra Esval Miljøpark. Varene i butikken kommer fra direktelevering til butikken eller henting hjemme hos innbyggerne.

På Esval Miljøpark sitt område står det en egen container hvor private kunder kan legge varer de ikke har bruk for lenger, men som kan få nytt liv hos noen andre i en bruktbutikk.

Åpningstider:

Adresser:

BrukaNes:

Gjenvinningsstasjon:

Til toppen av siden

Oslo

I Oslo kan du finne både ombrukstelt og byttehyller. Byttehyllene er et gratistilbud, mens på ombruksteltene betaler du en liten sum (det meste koster en femtilapp eller mindre, noe er gratis). Tilbudene er åpne for alle, også om du ikke bor i Oslo.

Ombrukstelt og byttehyller

I Oslo kan du finne både ombrukstelt og byttehyller. Byttehyllene er et gratistilbud, mens på ombruksteltene betaler du en liten sum (det meste koster en femtilapp eller mindre, noe er gratis). Tilbudene er åpne for alle, også om du ikke bor i Oslo.

Ombruksteltene på Haraldrud og Grønmo: Alle som vil, kan komme og hente med seg flotte ombruksvarer som er levert inn ved stasjonen. Du kan for eksempel finne møbler, blomsterpotter, bøker, sportsutstyr og pyntegjenstander til en svært billig penge. Inntil videre er det kun mulig å betale med kort. Når du finner noe du liker og trenger, så erstatter det et nykjøp. Bra for deg og bra for miljøet!

Byttehyller: På alle byens 9 minigjenbruksstasjoner kan du hente ut ting gratis fra byttehyller. Her kan du finne mindre gjenstander som bøker, servise, glass, leker og lignende som andre ønsker å gi videre. Du kan også finne enkelte små elektriske artikler (Oslo kommune tar ikke ansvar for kvalitet, sikkerhet og bruk).  

Åpningstider finner du på Oslo kommunes hjemmesider. PS: du kan også handle noe via Tise!”

Adresser:

Ombrukstelt

 • Ombrukstelt på Haraldrud, Haraldrudveien 20, 0581 Oslo (ved siden av Haraldrud gjenbruksstasjon, men innkjøringen er fra Haraldrudveien 20. Du kan også ta tog til Alna, t-bane til Risløkka eller buss til Knud Bryns vei) 
 • Ombrukstelt på Grønmo, Sørliveien, 1279 Oslo (ovenfor Grønmo gjenbruksstasjon. Nærmeste bussholdeplass er Klemetsrud skole)

Byttehyller

Til toppen av siden

Overhalla og Rørvik

Gi og ta-bua

I Gi og ta-buene kan du sette fra deg det du ikke trenger lenger, men syns er for bra til å kaste. Du kan også ta med deg noe som andre har satt igjen. Tilbudet er gratis og du trenger ikke sette noe igjen for å ta med noe du trenger. Her kan du finne det meste, som sports- og barneutstyr og møbler (ikke elektronikk). 

Oppdaterte åpningstider på renovasjonsselskapets hjemmesider.

Adresser:

Stormyra gjenvinningsstasjon, Sandmoen 180 7863 Overhalla 

Nærøysund gjenvinningsstasjon, Engasvegen 53 7900 Rørvik

Til toppen av siden

I Gi og ta-buene kan du sette fra deg det du ikke trenger lenger, men syns er for bra til å kaste. Du kan også ta med deg noe som andre har satt igjen.

Røros

På bruktbutikken, som ligger på gjenvinningsstasjonen på Røros, er prisene rimelige og du vet aldri hva du finner.

Bruktbutikk

På bruktbutikken, som ligger på gjenvinningsstasjonen på Røros, er prisene rimelige og du vet aldri hva du finner. Bøker, filmer og musikk er gratis. I bruktbutikken finner du alt fra møbler til kjøkkenutstyr, leker, barneutstyr, pyntegjenstander og julepynt. Bøker, filmer og musikk er gratis.

Åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmesider (følger gjenvinningsstasjonens åpningstider)

Adresse:  Havsjøveien 325, 7374 Røros (Havsjøveien Industriområde)

Til toppen av siden

Sandnes/Forus

Bruktbuå er en fin bruktbutikk med et variert tilbud og gode priser, noe er også gratis. I butikken finner du blant annet nips, litt møbler, verktøy, byggematerialer, fliser, litt klær og noe elektronikk.

Bruktbuå

Bruktbuå er en fin bruktbutikk med et variert tilbud og gode priser, noe er også gratis. I butikken finner du blant annet nips, litt møbler, verktøy, byggematerialer, fliser, litt klær og noe elektronikk.

Oppdaterte åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmesider

Adresse: Forusbeen 200, 4313 Sandnes

Til toppen av siden

Stavanger

Bruk Brukt er en pop-up bruktbutikk som ble åpnet i 2022 og ligger på Arkaden midt i Stavanger sentrum. I butikken finner du blant annet service, kjøkkenutstyr, leker, småmøbler, pyntegjenstander, sesongvarer, små sykler og sparkesykler.

Bruk Brukt

Bruk Brukt er en pop-up bruktbutikk som ble åpnet i 2022 og ligger på Arkaden midt i Stavanger sentrum. I butikken finner du blant annet service, kjøkkenutstyr, leker, småmøbler, pyntegjenstander, sesongvarer, små sykler og sparkesykler. Alt til lave priser. Det som selges i denne butikken er brukte gjenstander som er levert inn på Forus gjenvinningsstasjon og Vatne driftsstasjon.

Butikken er åpen mandag – Lørdag 10 – 20 (18) (i Arkaden sine åpningstider).

Adresse: Arkaden, Klubbgaten 5, 4013 Stavanger

PS: mer informasjon og andre tilbud i regionen finner du på www.brukbrukt.no.

Til toppen av siden

Steinkjer

Raubua

I denne lyse og trivelige butikken finner du alt fra kopper og kar, pyntegjenstander og annet “gull”. Raubua har også et eget bokrom med bøker og blader, klær fra Fretex, bilder, spill og mye annet.

Det er også en egen byggevarekontainer hvor du blant annet kan finne skruer, spiker, verktøy, listverk, maling, motoriserte plenklippere, panel etc. Her er det egen oppstillingsplass for gjenbrukbare vinduer og dører.

Målet med butikken er økt gjenbruk, og ikke størst mulig fortjeneste. Det er derfor lave priser på alt som selges i butikken. Raubua ønsker deg hjertelig velkommen til et besøk!

Oppdaterte åpningstider finner du på Steinkjer kommune sine hjemmesider.

Adresse: Tranaskogvegen 152, 7718 Steinkjer

 

Til toppen av siden

Sør-Fron

I Lykkeboden til Midt-Gudbrandsdal Renovasjonsselskap finner du møbler, bilder, pyntegjenstander, lamper, leker, hageredskaper, servise, bøker og gamle skatter.

Lykkeboden bruktbutikk

I Lykkeboden til Midt-Gudbrandsdal Renovasjonsselskap finner du møbler, bilder, pyntegjenstander, lamper, leker, hageredskaper, servise, bøker og gamle skatter. Varene har veldig snille priser. Både innbyggere og besøkende kan besøke Lykkeboden.

Åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmesider (følger Frya miljøstasjon sine åpningstider)

Adresse: Fryavegen 131, 2647 Sør-Fron

 

Til toppen av siden

Tromsø

REBELL Remiks Bærekraftsenter

På REBELL finner du et bredt utvalg av varer til gode priser. Nye varer fylles på kontinuerlig og du kan finne nye skatter hver eneste dag. På senteret finner du bøker/filmer/musikk, turutstyr som ski og sykler, annet sportsutstyr, kjøkkenutstyr, møbler, bøker, musikkinstrument, kunst, samleobjekt, vesker og smykker, leker, interiørartikler, dekketøy, barneutstyr, verktøy, kontorinnredning, småelektrisk, pcer og byggevarer. 

Gjennom REBELL ønsker Remiks å skape et marked for salg og gjenbruk av gjenstander, som ellers ville endt opp som avfall. 

Senteret er åpent fra mandag til lørdag. Oppdaterte åpningstider finner du på REBELL.

Adresse: Kvaløyvegen 329, 9016 Tromsø

 

Til toppen av siden

På REBELL i Tromsø finner du et bredt utvalg av varer til gode priser. Nye varer fylles på kontinuerlig og du kan finne nye skatter hver eneste dag.

Trondheim

BrukOm

BrukOm er en bruktbutikk hvor du finner nesten alt, bortsett fra klær, til en rimelig pris. Du finner møbler, sportsutstyr, bøker, musikkinstrument, kunst, kjøkkenutstyr, samleobjekt, vesker og smykker, leker, interiørartikler, dekketøy, barneutstyr, verktøy og mye annet! Ta turen innom jevnlig, for her fylles det på med varer hver dag. Følg BrukOm bruktbutikk på Instagram eller Facebook

Åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmesider

Adresse: Styrmannsgata 6, 7042 Trondheim ( på Nyhavna, ca 10 minutters gange fra Solsiden. Parkeringsplasser foran butikken)

Til toppen av siden

BrukOm er en bruktbutikk i Trondheim hvor du finner nesten alt, bortsett fra klær, til en rimelig pris

Ullensaker

omgjØRAS

omgjØRAS er en bruktbutikk som holder til i egne lokaler på Miljøstasjonen Dal Skog og er åpen for alle. Lokalene er gjenbruk av tidligere Nannestad Kulturskole. I butikken finner du blant annet serviser, kjøkkenutstyr og nips, klær og smykker, møbler, gardiner og duker, nyere bøker, leker og musikk, kofferter og ryggsekker, verktøy og mye mer. Butikken drives av en dyktig gjeng med mange kreative påfunn i butikken og på deres egen Facebook-side.

omgjØRAS er åpen mandag – lørdag. Oppdaterte åpningstider finner du på renovasjonsselskapets hjemmeside.

Adresse: Miljøstasjonen Dal Skog, Ørasvegen 85, 2054 Mogreina

Til toppen av siden

omgjØRAS er en bruktbutikk som holder til i egne lokaler på Miljøstasjonen Dal Skog og er åpen for alle

Hvorfor handle i bruktbutikk?

[sortere-general-expanding-block title=%3Cstrong%3EB%E6rekraftig%3C/strong%3E description=%3Cbr%3EAlt%20vi%20bruker%20er%20en%20bit%20av%20jordkloden%20og%20har%20en%20gang%20v%E6rt%20en%20naturressurs.%20Hver%20gang%20et%20produkt%20lages%2C%20%F8ker%20behovet%20for%20%E5%20hente%20ut%20nye%20ressurser%20fra%20naturen]

Alt vi bruker er en bit av jordkloden og har en gang vært en naturressurs. Hver gang et produkt lages, øker behovet for å hente ut nye ressurser fra naturen. Mesteparten av verdens gruvedrift foregår på andre kontinenter, noe som gjør at svært mange produkter har hatt en lang reise før de kommer til en butikk nær deg, eller hjem til deg.

Når du velger brukt fremfor å kjøpe noe nytt, er du med på sørge for at produkter som allerede er produsert  får et lenger liv. Når du velger brukt fremfor nytt, sparer vi både naturressurser, energiforbruk i produksjon og lange transportetapper.

Det unike

Å gå på bruktbutikker er som å gå på skattejakt. Du vet ikke alltid akkurat hva du finner, og de har et spennende utvalg som varierer fra dag til dag. Mulighetene er store for å finne noe som ikke alle andre har og som skiller seg ut. Det unike med personlighet som gir hjemmet et ekstra løft og hvor brukt er trendy. I tillegg, produkter som har tålt tidens tann har ofte høyere kvalitet enn produkter som lages i dag. Utvalget av både brukt og bruktbutikker har økt de siste årene og gir enda større muligheter

Billigere

Å velge brukt er et økonomisk smart valg. Brukte varer er oftest rimeligere enn om du kjøper varer helt nye. Å spare penger på å kjøpe brukt, er inesten å regne som en bonus. Når bruktkjøp erstatter nykjøp er det bra for både deg og miljøet.

Praktisk

Lei av store mengder emballasje eller å skru sammen en kommode? Når du kjøper brukt er dette noe av det du slipper å forholde deg til sammenlignet med å kjøpe nytt.

[/sortere-general-expanding-block]

Til toppen av siden